Athen /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Guvussis, K. (Editor)
Format: Book
Language:German
Published: Athen : [s.n., 1975?]
Cover Image
LEADER 00990nam a22002657a 4500
001 MUB01000847453
003 CZ BrMU
005 20180329152902.0
008 121212s1975 gr ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 72/76  |x Výtvarné umění  |2 Konspekt  |9 21 
245 0 0 |a Athen /  |c Herausgeber K. Guvussis 
260 |a Athen :  |b [s.n.,  |c 1975?] 
300 |a [94] s. :  |b il. 
700 1 |a Guvussis, K.  |4 edt 
CAT |a BLAZKOVA  |b 02  |c 20121212  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1524 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0347 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20180329  |l MUB01  |h 1529 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 1215 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 Q-V-68  |5 257DU07067  |4 Dar (prof. Jiří Kroupa)  |8 20121212  |f 78  |f Mimo UK  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d Q-V-68  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM