Andrićeva priǰateljstva /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Popović, Radovan, 1938- (Author)
Format: Book
Published: Beograd : Službeni glasnik, c2009
Series:Popović, Radovan, 1938- Výběr.
Velikani srpske književnosti. Biografiǰe ; knj. 4
Subjects:
LEADER 02214nam a22005537a 4500
001 MUB01000844423
003 CZ BrMU
005 20130409130059.0
008 121119s2009 rb ||||| |||||||||||srpod
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
020 |a 978-86-519-0184-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.163.09  |x Jihoslovanské literatury (o nich)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 821.163.41-051  |2 MRF 
080 |a 821.163.41  |2 MRF 
080 |a (092)  |2 MRF 
100 1 |a Popović, Radovan,  |d 1938-  |7 jn20000604474  |4 aut 
245 1 0 |a Andrićeva priǰateljstva /  |c Radovan Popović 
260 |a Beograd :  |b Službeni glasnik,  |c c2009 
300 |a 387 s. :  |b il., faksim. 
490 1 |a Velikani srpske književnosti. Biografiǰe ;  |v knj. 4 
490 1 |a Kolekciǰa NIZ : odabrana dela / Radovan Popović 
600 1 7 |a Andrić, Ivo,  |d 1892-1975  |7 jn19990000190  |2 czenas 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
650 0 7 |a srbská literatura  |7 ph125989  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a srbští spisovatelé  |7 ph125998  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a Serbian authors  |2 eczenas 
650 0 9 |a Serbian literature  |2 eczenas 
830 0 |a Velikani srpske književnosti.  |p Biografiǰe ;  |v knj. 4 
800 1 |a Popović, Radovan,  |d 1938-  |t Výběr.  |l Srbsky 
CAT |a MACHACKOVA  |b 02  |c 20121119  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20130322  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a BART  |b 02  |c 20130409  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a BART  |b 02  |c 20130409  |l MUB01  |h 1300 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150509  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1227 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0344 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 1211 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1950 
M54 |a 886.1t 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A1-24336  |5 2571215487  |4 *--dar (Narodna biblioteka Srbije)  |8 20121119  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A1-24336  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD