Princípy chirurgie. II. /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Haruštiak, Svetozár (Editor)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : SAP, 2010
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01565nam a22003737a 4500
001 MUB01000844059
003 CZ BrMU
005 20130109085433.0
008 121115s2010 xo ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
020 |a 978-80-8095-053-8 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617-089.8  |2 MRF 
245 0 0 |a Princípy chirurgie.  |n II. /  |c editor Svetozár Haruštiak 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b SAP,  |c 2010 
300 |a 848 s. :  |b il. 
650 0 2 |a Surgery 
650 0 7 |a chirurgie  |2 czmesh 
700 1 |a Haruštiak, Svetozár  |7 xx0063112  |4 edt 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20121115  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20130109  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1516 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0343 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 1210 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1950 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.12-PRIN  |9 VV-844059-01  |6 3147056471  |5 3147056471  |8 20121119  |f 70  |f Prezenční  |g 2012-1903  |h 2. díl  |r 20121231  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.12-PRIN  |9 VV-844059-02  |6 3147056472  |5 3147056472  |8 20121119  |f 74  |f Měsíční  |g 2012-1903  |h 2. díl  |r 20121231  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.12-PRIN  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 8  |j VV  |k 0