Present knowledge in nutrition /
Uloženo v:
Korporativní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , , |
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
Ames, Iowa :
International Life Sciences Institute,
2012
|
Vydání: | 10th ed. / |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dlouhodobá do 2027-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147055695 | |||
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - Reserved Collection | 611.37-PRES | 3147056041 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - Reserved Collection | 611.37-PRES | 3147056042 | ||
Dostupné Semestrální |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - Reserved Collection | 611.37-PRES | 3147056043 | ||
Dostupné Mimo UK |
Knihovna univerzitního kampusu | prev.lék.-prim.prev. | 3147055694 |