Největší tajemství Adolfa Hitlera /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Liška, Vladimír, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : XYZ, 2012
Subjects:
LEADER 02223nam a22006017a 4500
001 MUB01000843313
003 CZ BrMU
005 20121213080523.0
008 121108s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
015 |a cnb002391371 
020 |a 978-80-7388-721-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 32  |x Politika  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 321.6-051  |2 MRF 
080 |a (430)  |2 MRF 
080 |a 329.17-051  |2 MRF 
080 |a 328/329  |2 MRF 
080 |a (092)  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Liška, Vladimír,  |d 1955-  |7 jn20010906012  |4 aut 
245 1 0 |a Největší tajemství Adolfa Hitlera /  |c Vladimír Liška 
260 |a V Praze :  |b XYZ,  |c 2012 
300 |a 216 s. 
600 1 7 |a Hitler, Adolf,  |d 1889-1945  |7 jn19990003541  |2 czenas 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
650 0 7 |a diktátoři  |7 ph119466  |z Německo  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a nacisté  |7 ph123153  |z Německo  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a dictators  |2 eczenas 
650 0 9 |a Nazis  |2 eczenas 
651 7 |a Německo  |7 ge135889  |x politika a vláda  |y 20. století  |2 czenas 
651 9 |a Germany  |x politics and government  |y 20th century  |2 eczenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20121108  |l MUB01  |h 1547 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20121113  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a REININ  |b 02  |c 20121213  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1514 
CAT |c 20150401  |l MUB01  |h 1515 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150509  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1227 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1212 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0342 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 1209 
CAT |c 20200615  |l MUB01  |h 0450 
M54 |a 32 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 32-LIŠK1-2  |5 2571214875  |4 *  |8 20121108  |f 74  |f Měsíční  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 32-LIŠK1-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j VYBER