Zvony domova ; a Myšlenky a spisovatelé /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novák, Arne, 1880-1939 (Author)
Other Authors: Novák, Arne, 1880-1939.
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Novina, 1940
Series:Novák, Arne, 1880-1939. Sebraná díla ; 1
LEADER 01451nam a22003737a 4500
001 MUB01000835998
003 CZ BrMU
005 20230225224636.0
008 121019s1940 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
015 |a cnb000807595 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Novák, Arne,  |d 1880-1939  |7 jk01090346  |4 aut 
245 1 0 |a Zvony domova ;  |b a Myšlenky a spisovatelé /  |c Arne Novák 
260 |a Praha :  |b Novina,  |c 1940 
300 |a 371 s. 
490 1 |a Dílo Arna Nováka ;  |v 1. 
700 1 2 |a Novák, Arne,  |d 1880-1939.  |t Myšlenky a spisovatelé 
800 1 |a Novák, Arne,  |d 1880-1939.  |t Sebraná díla ;  |v 1 
CAT |a FF-IMPORT  |c 20121109  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140814  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0336 
CAT |c 20200605  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 0451 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20230224  |l MUB01  |h 0128 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20230225  |l MUB01  |h 2246 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 63195  |6 83-2771  |5 257R140335  |8 20140702  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20140702  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 63195  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD