Johanes doktor Faust : loutková hra podle lidových tradic /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bednář, Kamil, 1912-1972 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1958
Edition:1. vyd.
Series:Hry pro loutky 59 34
LEADER 01209nam a22003257a 4500
001 MUB01000834014
003 CZ BrMU
005 20130425093959.0
008 121019s1958 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
015 |a cnb000512244 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 792  |x Divadlo. Divadelní představení  |2 Konspekt  |9 3 
100 1 |a Bednář, Kamil,  |d 1912-1972  |7 jk01011314  |4 aut 
245 1 0 |a Johanes doktor Faust :  |b loutková hra podle lidových tradic /  |c Kamil Bednář 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1958 
300 |a 143 s. 
490 1 |a Hry pro loutky ;  |v 34 
830 0 |a Hry pro loutky 59  |v 34 
CAT |a FF-IMPORT  |c 20121109  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0335 
CAT |c 20200605  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 0450 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 54416  |6 69-4485  |5 257R118042  |8 20130425  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20130425  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 54416  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD