Maxim Gorkij v Československu : stránka ze životopisu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kadlec, Josef, 1919-2003 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1951
Edition:1. aut. vyd.
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 01297nam a22003257a 4500
001 MUB01000833408
003 CZ BrMU
005 20121129113013.0
008 121019s1951 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
015 |a cnb000503742 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.161.1.09  |x Ruská literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Kadlec, Josef,  |d 1919-2003  |7 jk01052433  |4 aut 
245 1 0 |a Maxim Gorkij v Československu :  |b stránka ze životopisu /  |c Josef Kadlec 
250 |a 1. aut. vyd. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1951 
300 |a 56 s., 9 s. obr. příl. 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a FF-IMPORT  |c 20121109  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20121129  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0334 
CAT |c 20200605  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 0450 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2111 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 51397  |6 62-5140  |5 257R111047  |8 20121129  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20121129  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 51397  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD