S bílou holí : drobné črty o světě, který nevidím, ale miluji /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krchňák, Rudolf, 1905-1996 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : Podpůrný spolek samostatných slepců, 1948
LEADER 01155nam a22002897a 4500
001 MUB01000833302
003 CZ BrMU
005 20121120161322.0
008 121019s1948 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
015 |a cnb000672249 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Krchňák, Rudolf,  |d 1905-1996  |7 ola200205571  |4 aut 
245 1 0 |a S bílou holí :  |b drobné črty o světě, který nevidím, ale miluji /  |c Rudolf Krchňák 
260 |a V Brně :  |b Podpůrný spolek samostatných slepců,  |c 1948 
300 |a 46 s. 
CAT |a FF-IMPORT  |c 20121109  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20121120  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0334 
CAT |c 20200605  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 0450 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 50865  |6 65-9833  |5 257R109564  |8 20121120  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20121120  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 50865  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD