Structure-functional studies of lectins from pathogenic organisms

Lektiny jsou proteiny, které specificky vážou sacharidy. Uplatňují se v interakcích mezi mikroorganismy a jejich hostiteli v rámci symbiotických i parazitických vztahů. Mikroorganismy mohou využívat lektiny k adhezi na hostitelské buňky, což výrazně podporuje vznik infekce. Zablokování lektinů může...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Malinovská, Lenka (Autor práce)
Další autoři: Wimmerová, Michaela, 1968- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Angličtina
Vydáno: 2012
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/63581/prif_d/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2012-K-9136 3285005838