Structure-functional studies of lectins from pathogenic organisms
Lektiny jsou proteiny, které specificky vážou sacharidy. Uplatňují se v interakcích mezi mikroorganismy a jejich hostiteli v rámci symbiotických i parazitických vztahů. Mikroorganismy mohou využívat lektiny k adhezi na hostitelské buňky, což výrazně podporuje vznik infekce. Zablokování lektinů může...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
2012
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/63581/prif_d/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-2012-K-9136 | 3285005838 |