Učebnice klasické řečtiny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Horáček, Filip, 1978- (Author), Chlup, Radek, 1972- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Greek
Published: Praha : Academia, 2012
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02805nam a22005297a 4500
001 MUB01000832415
003 CZ BrMU
005 20130911145528.0
008 121010s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
020 |a 978-80-200-2123-6  |q (váz .) 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
041 0 |a cze  |a gre 
072 7 |a 811.14  |x Řečtina  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.14’0  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Horáček, Filip,  |d 1978-  |7 xx0081219  |4 aut 
245 1 0 |a Učebnice klasické řečtiny /  |c Filip Horáček, Radek Chlup 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2012 
300 |a 445 s. :  |b il., tabulky 
650 0 7 |a stará řečtina  |7 ph126053  |2 czenas 
650 0 9 |a classical and hellenistic Greek language  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Chlup, Radek,  |d 1972-  |7 mzk2005286503  |4 aut 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20121010  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20121016  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20121018  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20121031  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a MRSKOSOVA  |b 02  |c 20130911  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a MRSKOSOVA  |b 02  |c 20130911  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1920 
CAT |c 20150401  |l MUB01  |h 1515 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0333 
M54 |a 807.5 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 807.5-HORÁ1-1  |5 2571213716  |4 *  |8 20121017  |f 74  |f Měsíční  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVI-H-96/I  |5 2571213506  |4 Zakázka 1001  |8 20121010  |f 78  |f Mimo UK  |s grant2100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVI-H-96/II  |5 2571213507  |4 Zakázka 1001  |8 20121010  |f 78  |f Mimo UK  |s grant2100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVI-H-96/III  |5 2571213508  |4 Zakázka 1001  |8 20121010  |f 78  |f Mimo UK  |s grant2100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVI-H-96/IV  |5 2571213509  |4 Zakázka 1001  |8 20121010  |f 78  |f Mimo UK  |s grant2100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVI-H-96/V  |5 2571213505  |4 Zakázka 1001  |8 20121010  |f 78  |f Mimo UK  |s grant2100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K3P  |b ÚK - 3. podlaží  |3 880HORÁ  |5 3201076896  |8 20130911  |f 70  |f Prezenční  |r 20130911 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 807.5-HORÁ1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 23  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c klasická filologie  |d XXVI-H-96/IV  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 0  |j KFIL 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 3. podlaží  |d 880HORÁ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j K3P