Od žaláře k oltáři : emancipace homosexuality v českých zemích od roku 1867 do současnosti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Seidl, Jan, 1981- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Host, 2012
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 04359cam a22008897a 4500
001 MUB01000729018
003 CZ BrMU
005 20121018100256.0
008 120913s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
015 |a cnb002387150 
020 |a 978-80-7294-585-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 316.36  |x Manželství a rodina. Sexuální vztahy  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 316.837  |2 MRF 
080 |a 343  |2 MRF 
080 |a 34(091)  |2 MRF 
080 |a 930.85  |2 MRF 
080 |a 342.726-055.34  |2 MRF 
080 |a 316.837:347.628.41  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Seidl, Jan,  |d 1981-  |7 mzk2005286926  |4 aut 
245 1 0 |a Od žaláře k oltáři :  |b emancipace homosexuality v českých zemích od roku 1867 do současnosti /  |c Jan Seidl a kolektiv 
246 3 0 |a Emancipace homosexuality v českých zemích od roku 1867 do současnosti 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Host,  |c 2012 
300 |a 582 s. :  |b il., portréty, faksim., tabulky, grafy 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky 
546 |a Anglické resumé 
648 4 |a 1867 
648 7 |a 19.-21. století  |7 ch757016  |2 czenas 
650 0 7 |a homosexualita  |7 ph120792  |z Česko  |y 19.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a trestní právo  |7 ph116481  |z Česko  |y 19.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a právní dějiny  |7 ph164957  |z Česko  |y 19.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a kulturní dějiny  |7 ph122020  |z Česko  |y 19.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a práva homosexuálů  |7 ph316348  |z Česko  |y 19.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a registrované partnerství  |7 ph339364  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a homosexuality  |2 eczenas 
650 0 9 |a criminal law  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of law  |2 eczenas 
650 0 9 |a cultural history  |2 eczenas 
650 0 9 |a homosexual rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a same-sex marriage  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
CAT |a MACHACKOVA  |b 02  |c 20120913  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a MRSKOSOVA  |b 02  |c 20120913  |l MUB01  |h 1338 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20120918  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20121001  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a REININ  |b 02  |c 20121018  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1447 
CAT |c 20131002  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20131003  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20131003  |l MUB01  |h 1605 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150509  |l MUB01  |h 0134 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1226 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0252 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2239 
CAT |c 20200507  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20200511  |l MUB01  |h 0452 
M54 |a 316.3 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 316.3-SEID1-1  |5 2571212277  |4 *  |8 20120913  |f 74  |f Měsíční  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 LISKO  |b Lišková  |3 K1-631  |5 4240768973  |8 20131219  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20131219  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-38862  |9 K1-631  |5 4240763523  |8 20121023  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170822  |r 20121023  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 K1-631  |5 4240763432  |8 20121011  |f 74  |f Měsíční  |q 20170822  |r 20121011  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 K1-631  |5 4240768501  |8 20131126  |f 74  |f Měsíční  |q 20170822  |r 20131126  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-3  |b Volný výběr 3  |3 So-1742  |5 3129154182  |4 Fa č. 287/12, 91  |8 20120918  |f 74  |f Měsíční  |r 20120918 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m DVD  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 472SEID  |5 3201073407  |8 20120913  |f 70  |f Prezenční  |r 20120913 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 316.3-SEID1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 18  |j VYBER 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Lišková  |d K1-631  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 1  |h N  |i 17  |j LISKO 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 472SEID  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j K1P 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 3  |d So-1742  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 14  |j VV-3