Latinský jazyk /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kábrt, Jan, 1910-2006 (Author), Kucharský, Pavel, 1910-1979 (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Martin : Osveta, 1981
Edition:Vyd. 2.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01241nam a22003257a 4500
001 MUB01000725716
003 CZ BrMU
005 20120810104732.0
008 120810s1981 xo ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
040 |a BOD002  |b cze 
041 1 |a slo  |h cze 
072 7 |a 811.124  |x Latina  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.124  |2 MRF 
100 1 |a Kábrt, Jan,  |d 1910-2006  |7 jk01052349  |4 aut 
245 1 0 |a Latinský jazyk /  |c Ján Kábrt, Pavel Kucharský 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Martin :  |b Osveta,  |c 1981 
300 |a 438 s., [16] s. obr. příl. :  |b il. 
650 0 7 |a latina  |7 ph122187  |2 czenas 
650 0 9 |a Latin language  |2 eczenas 
700 1 |a Kucharský, Pavel,  |d 1910-1979  |7 jk01070719  |4 aut 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20120810  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0249 
CAT |c 20200507  |l MUB01  |h 1118 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-22162  |5 3147053570  |4 DPČ: 81/52, DISP.: PSP  |7 DISP.: PSP  |8 20120810  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20120810  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-22162  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD