Angličtina v gastronomii : příručka odborných výrazů a textů /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
Praha :
Informatorium,
2002
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dlouhodobá do 2027-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147055118 | |||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-SVOB | 3147055119 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-SVOB | 3147055120 |