Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Food in Chinese culture :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Food in Chinese culture : anthropological and historical perspectives /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Chang, Kwang-chih, 1931-2001
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New Haven :
Yale University Press,
1977
Témata:
jídlo
>
Čína
sociologie jídla
>
Čína
stravování
>
dějiny
stravování
>
Čína
zvyky a obyčeje
>
Čína
catering
food
manners and customs
sociology of food
sborníky
případové studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
429 s., [16] s. obr. příl. tabulky
ISBN:
0-300-01938-6
Podobné jednotky
Food and environment in early and medieval China /
Autor: Anderson, E. N., 1941-
Vydáno: (2014)
Misa Mäsa /
Autor: Dubnička, Ivan, 1961-
Vydáno: (2012)
Food, cuisine and society in prehistoric Greece /
Vydáno: (2004)
The food of China /
Autor: Anderson, E. N., 1941-
Vydáno: (1988)
American food writing : an anthology with classic recipes /
Vydáno: (2007)
×
Načítá se...