Multidetektorová výpočetní tomografie srdce /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Baxa, Jan, 1980- (Author), Ferda, Jiří, 1970- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, c2012
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02530nam a22006017a 4500
001 MUB01000717231
003 CZ BrMU
005 20160316092220.0
008 120528s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
015 |a cnb002348846 
020 |a 978-80-7262-880-3 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-073.7:004  |2 MRF 
080 |a 616.12  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Baxa, Jan,  |d 1980-  |7 mzk2009512901  |4 aut 
245 1 0 |a Multidetektorová výpočetní tomografie srdce /  |c Jan Baxa, Jiří Ferda 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c c2012 
300 |a 213 s. :  |b il. 
650 0 2 |a Cardiovascular Diseases 
650 0 2 |a Heart Diseases 
650 0 2 |a Multidetector Computed Tomography 
650 0 7 |a kardiovaskulární nemoci  |2 czmesh 
650 0 7 |a multidetektorová počítačová tomografie  |x využití  |2 czmesh 
650 0 7 |a nemoci srdce  |2 czmesh 
700 1 |a Ferda, Jiří,  |d 1970-  |7 nlk20040148200  |4 aut 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20120528  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2044 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20120702  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20150806  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0240 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20160525  |l MUB01  |h 1552 
CAT |c 20200429  |l MUB01  |h 1337 
CAT |c 20200511  |l MUB01  |h 0451 
CAT |c 20200617  |l MUB01  |h 1735 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1947 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.31-BAXA  |9 VV-717231-01  |6 3147052999  |5 3147052999  |8 20120530  |f 70  |f Prezenční  |g 2012-670  |r 20120622  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.31-BAXA  |9 VV-717231-02  |6 3147083450  |5 3147083450  |8 20200710  |f 74  |f Měsíční  |g 2020-323  |r 20200710  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.31-BAXA  |9 VV-717231-03  |6 3147083451  |5 3147083451  |8 20200710  |f 74  |f Měsíční  |g 2020-323  |r 20200710  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.31-BAXA  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j VV  |k 0