Orta äsr bejlägan šähäri : (Tarichi-archeoloži täbgigat) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Achmedov, Gara Mamed, nar. 1928 (Author)
Format: Book
Language:Azerbaijani
Published: Baky : Elm, 1979
Cover Image
LEADER 01046nam a22002777a 4500
001 MUB01000715876
003 CZ BrMU
005 20120516105155.0
008 120516s1979 aj ||||| |||||||||||azeod
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 902  |x Archeologie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 902  |2 MRF 
100 1 |a Achmedov, Gara Mamed,  |d nar. 1928  |4 aut 
245 1 0 |a Orta äsr bejlägan šähäri :  |b (Tarichi-archeoloži täbgigat) /  |c G.M. Ähmädov 
260 |a Baky :  |b Elm,  |c 1979 
300 |a 197 s. :  |b il. 
CAT |a HCECHOVA  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1051 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2044 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0238 
CAT |c 20200429  |l MUB01  |h 1336 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHE  |b archeologie  |3 II-8013  |6 80-3614  |5 257R171355  |8 20120516  |f 78  |f Mimo UK  |r 20120516  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archeologie  |d II-8013  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHE