Český jazyk : učebnice : pro 5. ročník základní školy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kosová, Jaroslava, 1973- (Author)
Other Authors: Vančura, Jiří, 1944- (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Fraus, 2011
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02158nam a22005297a 4500
001 MUB01000712977
003 CZ BrMU
005 20120419084103.0
008 120417s2011 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
020 |a 978-80-7238-960-5 
040 |a BOD003  |b cze 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
080 |a (075.2)  |2 MRF 
080 |a (076.1)  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
080 |a 37.016  |2 MRF 
245 0 0 |a Český jazyk :  |b učebnice : pro 5. ročník základní školy /  |c autorky Jaroslava Kosová ... [et al.] ; ilustrace: Jiří Vančura 
246 3 4 |a Český jazyk 5 
246 3 0 |a Český jazyk pro 5. ročník základní školy :  |b učebnice 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Plzeň :  |b Fraus,  |c 2011 
300 |a 168 s. :  |b barev. il. 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kosová, Jaroslava,  |d 1973-  |7 mzk2005279512  |4 aut 
700 1 |a Vančura, Jiří,  |d 1944-  |7 jn19990218107  |4 ill 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20120419  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2042 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1413 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1918 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0711 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0235 
CAT |c 20200429  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20201130  |l MUB01  |h 2000 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 U811ZŠ5  |5 3201072222  |8 20120417  |f 74  |f Měsíční  |r 20120411 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 U811ZŠ5  |5 3201072223  |8 20120417  |f 70  |f Prezenční  |r 20120417 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d U811ZŠ5  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 11  |j K2P