Nacionální socialismus /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koop, Volker, 1945- (Author)
Other Authors: Fejglová, Anna (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2012
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Nationalsozialismus
LEADER 03389cam a22007577a 4500
001 MUB01000708189
003 CZ BrMU
005 20120515094951.0
008 120229s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
020 |a 978-80-247-3909-0 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD010 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 94(430/439)  |x Dějiny zemí střední Evropy  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 32-051  |2 MRF 
080 |a 329.17-051  |2 MRF 
080 |a 329.17  |2 MRF 
080 |a 328/329  |2 MRF 
080 |a 323  |2 MRF 
080 |a 94(430)  |2 MRF 
080 |a (0:82-96)  |2 MRF 
100 1 |a Koop, Volker,  |d 1945-  |7 jn20031105003  |4 aut 
245 1 0 |a Nacionální socialismus /  |c Volker Koop ; [z německého originálu ... přeložila Anna Fejglová] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2012 
300 |a 91 s. 
500 |a Chronologický přehled 
504 |a Obsahuje bibliografii 
600 1 7 |a Hitler, Adolf,  |d 1889-1945  |7 jn19990003541  |2 czenas 
650 0 7 |a politici  |7 ph115781  |z Německo  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a nacisté  |7 ph123153  |z Německo  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a nacismus  |7 ph115411  |z Německo  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a politicians  |2 eczenas 
650 0 9 |a Nazis  |2 eczenas 
650 0 9 |a Nazism  |2 eczenas 
651 7 |a Německo  |7 ge135889  |x politika a vláda  |y 20. století  |2 czenas 
651 7 |a Německo  |7 ge135889  |x společnost a politika  |y 20. století  |2 czenas 
651 7 |a Německo  |7 ge135889  |x dějiny  |y 20. století  |2 czenas 
651 9 |a Germany  |x politics and government  |y 20th century  |2 eczenas 
651 9 |a Germany  |x society and politics  |y 20th century  |2 eczenas 
651 9 |a Germany  |x history  |y 20th century  |2 eczenas 
655 7 |a literatura faktu  |7 fd132773  |2 czenas 
700 1 |a Fejglová, Anna  |7 xx0071972  |4 trl 
765 0 |t Nationalsozialismus  |9 Česky 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20120229  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20120302  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0155 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20120402  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a REININ  |b 02  |c 20120515  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2039 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1402 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0707 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1225 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1200 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0231 
M54 |a 943.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 943.0-KOOP1-1  |5 2571203292  |4 *  |8 20120229  |f 74  |f Měsíční  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 F7-432  |5 4240761531  |8 20120326  |f 70  |f Prezenční  |q 20170816  |r 20120326  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 D-5386 a  |5 3129152883  |4 Fa č. 113/12, 21  |8 20120327  |f 74  |f Měsíční  |r 20120327 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 D-5386  |5 3129152595  |4 Fa č. 66/12, 37  |8 20120302  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20120302 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d F7-432  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VVFSS 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 943.0-KOOP1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 10  |j VYBER 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 2  |d D-5386 a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 8  |j VV-2