Nerovnosti v planimetrii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kokešová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Dula, Jiří, 1940- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1995
Subjects:
Cover Image
LEADER 01814ntm a22004577a 4500
001 MUB01000707977
003 CZ BrMU
005 20120228105701.0
008 120228s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 514  |x Geometrie  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 514.112.3  |2 MRF 
080 |a 514  |2 MRF 
100 1 |a Kokešová, Gabriela  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Nerovnosti v planimetrii  |h [rukopis] /  |c Gabriela Kokešová 
260 |c 1995 
300 |a 39 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Dula 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1995 
650 0 7 |a trojúhelníky  |7 ph126753  |2 czenas 
650 0 9 |a triangles  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Dula, Jiří,  |d 1940-  |7 mzk2003210379  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra matematiky  |7 kn20050428005  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20120228  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20120228  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0155 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0230 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160504  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1258 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1212 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-10708  |5 3145152158  |8 20120228  |a 1980  |e 233 s.  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180425 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-10708  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK