Žaluji. [3], Cesta k Sionu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kratochvil, Antonín, 1924-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Dolmen, 1990
Edition:1. vyd. v ČSFR
Series:Čas ; sv. 3
Subjects:
LEADER 02028nam a22005057a 4500
001 MUB01000706350
003 CZ BrMU
005 20120215111852.0
008 991105s1990 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
015 |a cnb000058102 
020 |a 80-900123-2-9 
040 |a BOD001  |b cze 
080 |a 885.0  |% FSS 
100 1 |a Kratochvil, Antonín,  |d 1924-2004  |7 jk01062954  |4 aut 
245 1 0 |a Žaluji.  |n [3],  |p Cesta k Sionu /  |c Antonín Kratochvíl 
250 |a 1. vyd. v ČSFR 
260 |a Praha :  |b Dolmen,  |c 1990 
300 |a 276 s. 
490 1 |a Čas ;  |v sv. 3 
650 0 7 |a totalitarismus  |7 ph116467  |2 czenas 
650 0 7 |a Totalita - východní Evropa  |2 local 
650 0 9 |a totalitarianism  |2 eczenas 
655 4 |a beletrie 
830 0 |a Čas ;  |v sv. 3 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20120212  |l MUB01  |h 2258 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20120215  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20120314  |l MUB01  |h 1452 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0155 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1358 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1917 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0229 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1257 
CAT |c 20200406  |l MUB01  |h 0454 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1212 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 1.5b-KRAT-1.3  |5 257HU00412  |4 *  |8 20120213  |f 74  |f Měsíční  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 18-G-389  |6 91-3086  |5 257R180482  |8 20120212  |f 74  |f Měsíční  |r 20120212  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 KRA  |9 UC2401  |5 3297005105  |8 20170428  |f 74  |f Měsíční  |r 20170428 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 1.5b-KRAT-1.3  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 2  |j FFUHV 
AVA |a TEL50  |b TEL  |d KRA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0