ČSN EN ISO 22118 (560653) Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody : česká technická norma

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2011
Témata:
Obálka
LEADER 03072nam a22005657a 4500
001 MUB01000703775
003 CZ BrMU
005 20120315161657.0
008 120119s2011 xr ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2025-08-14 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 578/579:616-092  |2 MRF 
080 |a 579  |2 MRF 
245 0 0 |a ČSN EN ISO 22118 (560653) Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody :  |b česká technická norma 
246 1 1 |a Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of food-borne pathogens - Performance characteristics (ISO 22118:2011) 
246 1 1 |a Microbiologie des aliments - Réaction de polymérisation en chaîne (PCR) pour la détection et la quantification des micro-organismes pathogènes dans les alimentes - Caractéristiques de performance (ISO 22118:2011) 
246 1 1 |a Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis und zur quantitativen Bestimmung von pathogenen Mikroorganismen in Lebensmitteln - Leistungsmerkmale (ISO 22118:2011) 
246 3 0 |a Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody 
246 1 3 |a ISO 22118:2011 
260 |a Praha :  |b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví,  |c 2011 
300 |a iv, 10 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii (s. 10) 
650 0 7 |a patogenní mikroorganismy  |7 ph115692  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a pathogenic microorganisms  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
655 9 |a standards  |2 eczenas 
710 1 |a Česko.  |b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví  |7 ko2002107746  |4 pbl 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20120119  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20120315  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a MENSIKOVA  |b 02  |c 20120315  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0155 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120605  |l MUB01  |h 1724 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0226 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190111  |l MUB01  |h 0011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1211 
CAT |c 20250814  |l MUB01  |h 0954 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2025-08-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |5 3145353677  |8 20120119  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20120119  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY