Advanced imaging in biology and medicine : technology, software enviroments, applications /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Sensen, C. W. (Editor), Hallgrímsson, Benedikt (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Berlin : Springer, 2009
Subjects:
LEADER 01786nam a22004337a 4500
001 MUB01000701666
003 CZ BrMU
005 20130813082930.0
008 111228s2009 gw ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
020 |a 978-3-540-68992-8 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 57/59  |x Biologické vědy  |2 Konspekt  |9 2 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 57/59  |2 MRF 
080 |a 61  |2 MRF 
080 |a 616-073  |2 MRF 
245 0 0 |a Advanced imaging in biology and medicine :  |b technology, software enviroments, applications /  |c eds. Christoph W. Sensen, Benedikt Hallgrímsson 
260 |a Berlin :  |b Springer,  |c 2009 
300 |a xii, 445 s. :  |b il. 
650 0 2 |a Diagnostic Imaging 
650 0 7 |a diagnostické zobrazování  |x metody  |2 czmesh 
700 1 |a Sensen, C. W.  |q (Christoph W.)  |7 mub2013775008  |4 edt 
700 1 |a Hallgrímsson, Benedikt  |7 mub2013775014  |4 edt 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20111228  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20111228  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20120102  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0154 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130813  |l MUB01  |h 0829 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0659 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0224 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1254 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1946 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 PAF-701666-01  |6 3147051352  |5 3147051352  |4 G-3211, DISP.: PAF  |8 20111228  |f 77  |f Dlouhodobá  |g 2011-1948  |r 20111228  |s grant 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY  |k 0