Repérages /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ollivier, Émile, 1940-2002 (Author)
Format: Book
Language:French
Published: Ottawa : Leméac, c2001
Series:Écritoire
Subjects:
LEADER 02599nam a22007097a 4500
001 MUB01000701040
003 CZ BrMU
005 20180724163811.0
008 111214s2001 xxc||||| |||||||||||fre d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
020 |a 2-7609-6054-4 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.133.1-3  |x Francouzská próza, francouzsky psaná  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 82-051  |2 MRF 
080 |a (729.4)  |2 MRF 
080 |a [82:314.15-026.49]-051  |2 MRF 
080 |a (71)  |2 MRF 
080 |a 82:314.15-026.49  |2 MRF 
080 |a (714)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
100 1 |a Ollivier, Émile,  |d 1940-2002  |7 mzk2017964514  |4 aut 
245 1 0 |a Repérages /  |c Émile Ollivier 
260 |a Ottawa :  |b Leméac,  |c c2001 
300 |a 129 s. 
490 1 |a L'écritotoire 
650 0 7 |a spisovatelé  |7 ph125911  |z Haiti  |2 czenas 
650 0 7 |a exiloví spisovatelé  |7 ph191059  |z Kanada  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a exilová literatura  |7 ph120089  |z Kanada  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a authors  |2 eczenas 
650 0 9 |a exiled authors  |2 eczenas 
650 0 9 |a exiles' writings  |2 eczenas 
651 7 |a Haiti  |7 ge134199  |2 czenas 
651 7 |a Québec (provincie)  |7 ge134446  |2 czenas 
651 9 |a Haiti  |2 eczenas 
651 9 |a Québec  |2 eczenas 
655 7 |a autobiografické vzpomínky  |7 fd131854  |2 czenas 
830 0 |a Écritoire 
CAT |a LEVOVA  |b 02  |c 20111214  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20120327  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20120403  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a BART  |b 02  |c 20120511  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20140304  |l MUB01  |h 1241 
CAT |c 20150401  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1224 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a PRESOVAX  |b 02  |c 20150805  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150814  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0223 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20180724  |l MUB01  |h 1638 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20200611  |l MUB01  |h 0210 
M54 |a 840c 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 840c-OLLI1-5  |5 2571120853  |4 *--zakázka 0012  |8 20111214  |f 74  |f Měsíční  |s grant2300 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 840c-OLLI1-5  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j VYBER