Spotřebitelský úvěr : praktická příručka s příklady a judikaturou /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dohnal, Jakub, 1984- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Leges, 2011
Series:Praktik
Subjects:
LEADER 02203nam a22005537a 4500
001 MUB01000698815
003 CZ BrMU
005 20111130143505.0
008 111130s2011 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
015 |a cnb002201386 
020 |a 978-80-87212-76-9 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 336.7  |x Finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 336.77.067  |2 MRF 
080 |a 346.62  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 336.7  |2 MRF 
100 1 |a Dohnal, Jakub,  |d 1984-  |7 mzk2010605984  |4 aut 
245 1 0 |a Spotřebitelský úvěr :  |b praktická příručka s příklady a judikaturou /  |c Jakub Dohnal 
260 |a Praha :  |b Leges,  |c 2011 
300 |a 128 s. 
490 1 |a Praktik 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a spotřebitelské úvěry  |7 ph309616  |2 czenas 
650 0 9 |a consumer credit  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
830 0 |a Praktik 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20111130  |l MUB01  |h 1435 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0153 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2035 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1916 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1514 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0221 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20160603  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20200217  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2351 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST  |b Studovna  |3 Fn-1739 a  |5 3129150994  |4 Fa č. 442/11, 55  |8 20111130  |f 70  |f Prezenční  |r 20111130 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 Fn-1739 b  |5 3129150995  |4 Fa č. 442/11, 55  |8 20111130  |f 74  |f Měsíční  |r 20111130 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 Fn-1739  |5 3129150993  |4 Fa č. 442/11, 55  |8 20111130  |f 72  |f Týdenní  |r 20111130 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d Fn-1739 b  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 64  |j VV-1