Pozor, Toxo! : tajná učebnice praktické metodologie vědy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flegr, Jaroslav, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2011
Edition:Vyd. 1.
Series:Galileo ; sv. 483145353499
Subjects:
LEADER 02802cam a22006857a 4500
001 MUB01000698764
003 CZ BrMU
005 20190411133006.0
008 111130s2011 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
015 |a cnb002226387 
020 |a 978-80-200-2022-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.993.19  |2 MRF 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 159.95  |2 MRF 
080 |a 159.97  |2 MRF 
080 |a 577.2  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Flegr, Jaroslav,  |d 1958-  |7 mzk2005279523  |4 aut 
245 1 0 |a Pozor, Toxo! :  |b tajná učebnice praktické metodologie vědy /  |c Jaroslav Flegr 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2011 
300 |a 348 s. :  |b il. 
490 1 |a Galileo ;  |v sv. 48 
504 |a Obsahuje bibliografii (s. 335-340) a rejstřík 
650 0 7 |a toxoplazmóza  |7 ph126700  |x psychologické aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a lidské chování  |7 ph117221  |2 czenas 
650 0 7 |a duševní poruchy  |7 ph119647  |2 czenas 
650 0 7 |a molekulární biologie  |7 ph115344  |2 czenas 
650 0 9 |a toxoplasmosis  |x psychological aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a human behavior  |2 eczenas 
650 0 9 |a mental disorders  |2 eczenas 
650 0 9 |a molecular biology  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
830 0 |a Galileo ;  |v sv. 483145353499 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20111130  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20111205  |l MUB01  |h 1643 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20111206  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20111220  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a HOLA  |b 02  |c 20120125  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0153 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2035 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1334 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1915 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0221 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20190411  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20200217  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2351 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-02-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 filozofie-BRÁZ  |5 2571119240  |4 Zakázka 2111  |8 20111130  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.12-FLEG  |5 3145353499  |4 Výnosy ÚK  |8 20111220  |f 74  |f Měsíční  |q 20180806  |r 20111213  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d filozofie-BRÁZ  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.12-FLEG  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j PRVAN