Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Nutrition :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Nutrition : an integrated approach /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Pike, Ruth L.
(Autor)
,
Brown, Myrtle L. 1926-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New York :
John Wiley & Sons,
c1975
Vydání:
2nd ed.
Témata:
buněčný metabolismus
metabolismus
výživa člověka
cell metabolism
human nutrition
metabolism
Nutrition
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
viii, 1082 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
0-471-68977-7
Podobné jednotky
Understanding nutrition /
Autor: Whitney, Eleanor Noss, 1938-, a další
Vydáno: (1990)
Introduction to nutrition and metabolism /
Autor: Bender, David A., 1946-
Vydáno: (2008)
Crash course metabolism and nutrition /
Vydáno: (2019)
Physiological economy in nutrition : with special reference to the minimal proteid requirement of the healthy man : an experimental study /
Autor: Chittenden, Russell H.
Vydáno: (1905)
Handbook of nutritional biochemistry : genomics, metabolomics and food supply /
Vydáno: (2010)
×
Načítá se...