Zuzana Vránová : tapiserie ; Ivan Uhlíř : keramika /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chodura, Radko, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Strakonicích : Muzeum Středního Pootaví, 1989
LEADER 01379nam a22003617a 4500
001 MUB01000688337
003 CZ BrMU
005 20110919120509.0
008 110913s1989 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
015 |a cnb000049847 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 74  |x Kresba. Umělecká řemesla  |2 Konspekt  |9 21 
100 1 |a Chodura, Radko,  |d 1946-  |7 jn20011019164  |4 aut 
245 1 0 |a Zuzana Vránová :  |b tapiserie ; Ivan Uhlíř : keramika /  |c [text Radko Chodura] 
260 |a V Strakonicích :  |b Muzeum Středního Pootaví,  |c 1989 
300 |a 12 s. :  |b fot. 
700 1 |a Vránová, Zuzana,  |d 1944-  |7 jn20000728813  |4 art 
700 1 |a Uhlíř, Ivan,  |d 1963-  |7 jn20000728772  |4 art 
CAT |a LUKAS  |b 02  |c 20110913  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a KAHOUNOVA  |b 02  |c 20110919  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1805 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1516 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1943 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0210 
CAT |c 20191220  |l MUB01  |h 1317 
CAT |c 20210125  |l MUB01  |h 0449 
M54 |a 74 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 MUZEO  |b muzeologie  |3 U-231  |5 257MU00706  |8 20110913  |f 78  |f Mimo UK  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c muzeologie  |d U-231  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j MUZEO