Monumentální umění skalních maleb prvobytné společnosti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínek, Jan, 1926-2004 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : Moravské muzeum, 1961
LEADER 01201nam a22003257a 4500
001 MUB01000683893
003 CZ BrMU
005 20110712123442.0
008 110712s1961 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
015 |a cnb000623366 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 902  |x Archeologie  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Jelínek, Jan,  |d 1926-2004  |7 jo200120086905  |4 aut 
245 1 0 |a Monumentální umění skalních maleb prvobytné společnosti /  |c J. Jelínek 
260 |a V Brně :  |b Moravské muzeum,  |c 1961 
300 |a 78 s. :  |b il. 
CAT |a MATULOVA  |b 02  |c 20110712  |l MUB01  |h 1234 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1514 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1942 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0204 
CAT |c 20191220  |l MUB01  |h 1310 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2349 
M54 |a 902 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHE  |b archeologie  |3 I-5602  |6 62-2595  |5 257R166325  |8 20110712  |f 78  |f Mimo UK  |r 20110712  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archeologie  |d I-5602  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHE