Olivier Messiaen - osobnost nové hudby : (medailon ke 100. výročí narození) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátil, Miloš, 1932-2019 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Ostrava : Montanex, 2008
LEADER 01602nam a22004097a 4500
001 MUB01000681699
003 CZ BrMU
005 20110906132752.0
008 110621s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
015 |a cnb001835104 
020 |a 978-80-7225-279-4 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78.07  |x Hudebníci, skladatelé a jiná hudební povolání  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Navrátil, Miloš,  |d 1932-2019  |7 jk01082776  |4 aut 
245 1 0 |a Olivier Messiaen - osobnost nové hudby :  |b (medailon ke 100. výročí narození) /  |c Miloš Navrátil 
260 |a Ostrava :  |b Montanex,  |c 2008 
300 |a 71 s. :  |b il, noty 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20110621  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20110718  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20110906  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1803 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1513 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1339 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2027 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1942 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1245 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0635 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0200 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20190228  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20191220  |l MUB01  |h 1302 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2349 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-12-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 P-2-Mes (Nav)  |5 2571108907  |4 Zakázka 2821  |8 20110621  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s grant3400 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d P-2-Mes (Nav)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED