Dítě diabetické matky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přibylová, Hana (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1982
Edition:Vyd. 1.
Series:Hálkova sbírka pediatrických prací ; 31
Subjects:
LEADER 01906nam a22004697a 4500
001 MUB01000679709
003 CZ BrMU
005 20150512101228.0
008 110606s1982 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
015 |a cnb000142260 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.379-008.64  |2 MRF 
080 |a 618.2/.3  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Přibylová, Hana  |7 xx0102058  |4 aut 
245 1 0 |a Dítě diabetické matky /  |c Hana Přibylová 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1982 
300 |a 156 s. 
490 1 |a Hálkova sbírka pediatrických prací ;  |v 31 
650 0 2 |a Diabetes, Gestational 
650 0 2 |a Pregnancy in Diabetics 
650 0 7 |a gestační diabetes  |2 czmesh 
650 0 7 |a těhotenství při diabetu  |2 czmesh 
830 0 |a Hálkova sbírka pediatrických prací ;  |v 31 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110606  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20150512  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0157 
CAT |c 20191127  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2349 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1942 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-19832  |9 SKLAD-679709-01  |6 83/657  |5 3147R38697  |4 DPČ: 83/3, DISP.: 2DK  |7 DISP.: 2DK  |8 20110606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-22511  |5 3147053908  |4 DPČ: 85/59, DISP.: PSP  |7 DISP.: PSP  |8 20120823  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20120823  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-22511  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD