The Ainu of Japan : the religion, superstitions, and general history of the hairy aborigines of Japan /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Batchelor, John, 1854-1944 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: [S.l.] : Nabu, [20--]
LEADER 01659nam a22004097a 4500
001 MUB01000677225
003 CZ BrMU
005 20110629084034.0
008 110510s20uu xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
020 |a 978-1-144-55876-3 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 94(520)  |x Dějiny Japonska  |2 Konspekt  |9 8 
100 1 |a Batchelor, John,  |d 1854-1944  |7 mub2011647597  |4 aut 
245 1 4 |a The Ainu of Japan :  |b the religion, superstitions, and general history of the hairy aborigines of Japan /  |c John Batchelor 
260 |a [S.l.] :  |b Nabu,  |c [20--] 
300 |a 336 s. :  |b il. 
500 |a "Nabu public domain reprints" 
534 |p Reprint. Původně vydáno:  |c London : Religious tract society, 1892 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20110510  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20110516  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20110602  |l MUB01  |h 1455 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20110629  |l MUB01  |h 0840 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1802 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1512 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1339 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2024 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1941 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0631 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0155 
CAT |c 20191127  |l MUB01  |h 1423 
M54 |a 952.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 japanistika-MATE  |5 2571106992  |4 Zakázka 3152  |8 20110510  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1500 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d japanistika-MATE  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER