Obecná onkologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Adam, Zdeněk, 1953- (Author), Krejčí, Marta, 1969- (Author), Vorlíček, Jiří, 1944- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2011
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 08524nam a22009377a 4500
001 MUB01000672647
003 CZ BrMU
005 20110318072851.0
008 110317s2011 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
015 |a cnb002167194 
020 |a 978-80-7262-715-8 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04  |2 MRF 
080 |a 616-006  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Adam, Zdeněk,  |d 1953-  |7 jn19981000018  |4 aut 
245 1 0 |a Obecná onkologie /  |c Zdeněk Adam, Marta Krejčí, Jiří Vorlíček et al. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2011 
300 |a 394 s. :  |b il. 
650 0 2 |a Medical Oncology 
650 0 7 |a lékařská onkologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a obecná onkologie  |7 ph168768  |2 czenas 
650 0 9 |a general oncology  |2 eczenas 
700 1 |a Krejčí, Marta,  |d 1969-  |7 jx20080512017  |4 aut 
700 1 |a Vorlíček, Jiří,  |d 1944-  |7 jn20000402598  |4 aut 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20110317  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20110317  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20110318  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20110506  |l MUB01  |h 0007 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2022 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1219 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0626 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20191127  |l MUB01  |h 1413 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2348 
CAT |c 20200617  |l MUB01  |h 1733 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1941 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 CBA  |b centrum biost.analýz  |9 CBA-672647-28  |6 3147061949  |5 3147061949  |8 20141016  |f 78  |f Mimo UK  |g 2014-2303  |r 20141016  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 CBA  |b centrum biost.analýz  |9 CBA-672647-29  |6 3147061950  |5 3147061950  |8 20141016  |f 78  |f Mimo UK  |g 2014-2303  |r 20141016  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 HOK  |b hematoonkologie Boh.  |9 HOK-672647-21  |6 3147054188  |5 3147054188  |4 G-2247; Centrum molekulární biologie a genetiky  |8 20120809  |f 78  |f Mimo UK  |g 2012-1004  |r 20120830  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KNP  |b pracovní lékařství  |9 KNP-672647-27  |6 3147056161  |5 3147056161  |4 G-2120  |8 20121205  |f 78  |f Mimo UK  |g 2012-2134  |r 20121213  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-01  |6 3147047665  |5 3147047665  |7 Zůstává v knihovně  |8 20110317  |f 70  |f Prezenční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-02  |6 3147047666  |5 3147047666  |7 Přílohu si vyžádejte u knihovníka u výpůjčního pultu  |8 20110317  |f 70  |f Prezenční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-03  |6 3147047667  |5 3147047667  |7 Přílohu si vyžádejte u knihovníka u výpůjčního pultu  |8 20110317  |f 70  |f Prezenční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-04  |6 3147047668  |5 3147047668  |8 20110317  |f 74  |f Měsíční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-05  |6 3147047669  |5 3147047669  |8 20110317  |f 74  |f Měsíční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-06  |6 3147047670  |5 3147047670  |8 20110317  |f 74  |f Měsíční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-07  |6 3147047671  |5 3147047671  |8 20110317  |f 74  |f Měsíční  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-08  |6 3147047672  |5 3147047672  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-09  |6 3147047673  |5 3147047673  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-10  |6 3147047674  |5 3147047674  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-11  |6 3147047675  |5 3147047675  |4 Po vrácení prosím dát Hance Pzv ke kontrole.  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-12  |6 3147047676  |5 3147047676  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-13  |6 3147047677  |5 3147047677  |4 Po vrácení prosím dát Hance Pzv ke kontrole.  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-14  |6 3147047678  |5 3147047678  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-15  |6 3147047679  |5 3147047679  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-16  |6 3147047684  |5 3147047684  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-17  |6 3147047680  |5 3147047680  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-18  |6 3147047681  |5 3147047681  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-19  |6 3147047682  |5 3147047682  |8 20110317  |f 76  |f Semestrální  |g 2011-250  |r 20110318  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-22  |6 3147056108  |5 3147056108  |8 20121120  |f 76  |f Semestrální  |g 2012-1963  |r 20121210  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-23  |6 3147056109  |5 3147056109  |8 20121120  |f 76  |f Semestrální  |g 2012-1963  |r 20121210  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-24  |6 3147056110  |5 3147056110  |8 20121120  |f 76  |f Semestrální  |g 2012-1963  |r 20121210  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-25  |6 3147056111  |5 3147056111  |8 20121120  |f 76  |f Semestrální  |g 2012-1963  |r 20121210  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-26  |6 3147056112  |5 3147056112  |8 20121120  |f 76  |f Semestrální  |g 2012-1963  |r 20121210  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-30  |6 3147074092  |5 3147074092  |8 20170808  |f 76  |f Semestrální  |g 2017-340  |r 20170808  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-31  |6 3147074093  |5 3147074093  |8 20170808  |f 76  |f Semestrální  |g 2017-340  |r 20170808  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-32  |6 3147074094  |5 3147074094  |8 20170808  |f 76  |f Semestrální  |g 2017-340  |r 20170808  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-33  |6 3147074095  |5 3147074095  |8 20170808  |f 76  |f Semestrální  |g 2017-340  |r 20170808  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ADAM  |9 VV-672647-34  |6 3284017823  |5 3284017823  |8 20201207  |f 76  |f Semestrální  |r 20201207  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.4-ADAM  |e check_holdings  |t Neznámá dostupnost  |h N  |j VV