Caravaggio : 1571-1610 : génius, který předběhl svou dobu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lambert, Gilles, 1928- (Author)
Other Authors: Néret, Gilles, 1933-2005 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Köln : Taschen, c2010
Subjects:
LEADER 02594nam a22006857a 4500
001 MUB01000672258
003 CZ BrMU
005 20110413083933.0
008 110314s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
015 |a cnb002130382 
020 |a 978-80-7391-384-7  |q (Nakladatelství Slovart) 
020 |a 978-3-8365-2378-3  |q (TASCHEN) 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 75  |x Malířství  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
080 |a (450)  |2 MRF 
080 |a 75.034.7  |2 MRF 
080 |a 75.071.1  |2 MRF 
080 |a 75(450)  |2 MRF 
100 1 |a Lambert, Gilles,  |d 1928-  |7 mzk2006323106  |4 aut 
245 1 0 |a Caravaggio :  |b 1571-1610 : génius, který předběhl svou dobu /  |c Gilles Lambert ; uspořádal Gilles Néret 
260 |a Köln :  |b Taschen,  |c c2010 
300 |a 96 s. :  |b faksim. 
600 1 7 |a Caravaggio, Michelangelo Merisi da,  |d 1573-1610  |7 jn20000700277  |2 czenas 
650 0 7 |a barokní malířství  |7 ph118762  |z Itálie  |2 czenas 
650 0 7 |a italské malířství  |7 ph121242  |y 16.-17. století  |2 czenas 
650 0 7 |a malíři  |7 ph122596  |z Itálie  |y 16.-17. století  |2 czenas 
650 0 9 |a baroque painting  |2 eczenas 
650 0 9 |a Italian painting  |2 eczenas 
650 0 9 |a painters  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
700 1 |a Néret, Gilles,  |d 1933-2005  |7 ola2002107586  |4 edt 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20110314  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a SASA  |b 02  |c 20110322  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20110413  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2022 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2036 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130123  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1218 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0626 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1221 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20191127  |l MUB01  |h 1412 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2348 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1941 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1204 
M54 |a 75 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 75-LAMB1-1  |5 2571103472  |4 *  |8 20110314  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 75-LAMB1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 25  |j VYBER