Dilemmas in gestosis : controversies in etiology, pathology, therapy : international symposium, Vienna 1982 /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Organisation Gestosis. International Meeting (Author)
Other Authors: Janisch, Herbert, 1927-2010 (Editor), Reinold, Emil, 1931- (Editor), Rippmann, Ernst Theodor, 1927-2009
Format: Book
Language:English
Published: Stuttgart : New York : Georg Thieme Verlag ; Thieme-Stratton, 1983.
Subjects:
LEADER 02217cam a22004937a 4500
001 MUB01000668670
003 CZ BrMU
005 20190923000037.0
008 840424s1983 gw a|||| ||| 1|||0|eng d
010 |a 83050271 
020 |a 3-13-615101-1 
020 |a 0-86577-109-X 
035 |a (CaOOAMICUS)000004487810 
040 |a CaOON  |b eng  |c CaOON  |d BOD002 
050 4 |a RG/571  |b D56 1983 
060 |a WQ 240 D576 1982 
110 2 |a Organisation Gestosis.  |b International Meeting  |n (14. :  |d 1981 :  |c Vídeň, Rakousko)  |4 aut 
245 1 0 |a Dilemmas in gestosis :  |b controversies in etiology, pathology, therapy : international symposium, Vienna 1982 /  |c edited by Herbert Janisch and Emil Reinold in collaboration with E.T. Rippmann 
260 |a Stuttgart :  |b Georg Thieme Verlag ;  |a New York :  |b Thieme-Stratton,  |c 1983. 
300 |a xix, 439 p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
500 |a On cover: 14th International Meeting Organisation Gestosis. 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Toxemia of pregnancy  |x Congresses. 
650 2 |a Pregnancy Complications  |x congresses. 
700 1 |a Janisch, Herbert,  |d 1927-2010  |7 mzk2014853213  |4 edt 
700 1 |a Reinold, Emil,  |d 1931-  |7 nlk20050165113  |4 edt 
700 1 |a Rippmann, Ernst Theodor,  |d 1927-2009  |7 xx0237254 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110202  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0145 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20140505  |l MUB01  |h 2113 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0622 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0145 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20181107  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20181107  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190621  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190621  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20190923  |l MUB01  |h 0000 
CAT |c 20200810  |l MUB01  |h 1733 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1941 
SID |a Z39  |b JIB-02-Z 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18628  |9 SKLAD-668670-01  |6 84/683  |5 3147R37016  |4 DISP.: PGO  |7 DISP.: PGO  |8 20110202  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-18628  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD