Příruční atlas první pomoci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Junas, Ján, 1925-2002 (Author)
Other Authors: Drastík, Jiří, 1920- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1972
Edition:Vyd. 2.
Subjects:
Related Items:Translation of: Príručný atlas prvej pomoci
LEADER 01843cam a22004817a 4500
001 MUB01000667678
003 CZ BrMU
005 20190604092142.0
008 001211s1972 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-21 
015 |a cnb000435502 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
041 1 |a cze  |h slo 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-083.98  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Junas, Ján,  |d 1925-2002  |7 mzk2003183072  |4 aut 
245 1 0 |a Příruční atlas první pomoci /  |c Ján Junas ; [přeložil Jiří Drastík] 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1972 
300 |a 155 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a první pomoc  |7 ph124698  |2 czenas 
650 0 9 |a first aid  |2 eczenas 
700 1 |a Drastík, Jiří,  |d 1920-  |7 jk01022998  |4 trl 
765 0 |t Príručný atlas prvej pomoci  |9 Česky 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110120  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110617  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2020 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20121123  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1206 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1909 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0143 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20190604  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20191021  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2347 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1940 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18493  |9 SKLAD-667678-01  |6 72/3267  |5 3147R36588  |4 DPČ: 2306, DISP.: TVL  |7 DISP.: TVL  |8 20110120  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-18493  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD