Geometrie Hilberova prostoru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tichý, Vladimír, 1953- (Dissertant)
Other Authors: Chvalina, Jan, 1945- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1976
Subjects:
Cover Image
LEADER 01837ntm a22004577a 4500
001 MUB01000660013
003 CZ BrMU
005 20101115090928.0
008 101115s1976 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-21 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 517  |x Matematická analýza  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 517.982.22  |2 MRF 
080 |a 517.983  |2 MRF 
080 |a 517  |2 MRF 
100 1 |a Tichý, Vladimír,  |d 1953-  |7 vse2007378993  |4 dis 
245 1 0 |a Geometrie Hilberova prostoru  |h [rukopis] /  |c Vladimír Tichý 
260 |c 1976 
300 |a 50 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jan Chvalina 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Universita J.E. Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1976 
650 0 7 |a Hilbertovy prostory  |7 ph117602  |2 czenas 
650 0 7 |a lineární operátory  |7 ph137738  |2 czenas 
650 0 9 |a Hilbert spaces  |2 eczenas 
650 0 9 |a linear operators  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Chvalina, Jan,  |d 1945-  |7 ola2003206195  |% UČO 2484  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20101115  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110809  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0143 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140527  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0134 
CAT |c 20191021  |l MUB01  |h 1108 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-2087  |5 3145144354  |8 20101115  |a 1986  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180410 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-2087  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK