Dve vprašanji sodobne etike /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svetlič, Rok (Author)
Format: Book
Language:Slovenian
Published: Novo Mesto : Goga, 2003
Series:Anagoga
Subjects:
LEADER 01842nam a22005177a 4500
001 MUB01000658434
003 CZ BrMU
005 20141124085026.0
008 101103s2003 xv ||||| |||||||||||slv d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
020 |a 961-6421-16-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 17  |x Etika. Morální filozofie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 17(091)  |2 MRF 
100 1 |a Svetlič, Rok  |4 aut 
245 1 0 |a Dve vprašanji sodobne etike /  |c Rok Svetlič 
260 |a Novo Mesto :  |b Goga,  |c 2003 
300 |a 343 s. 
490 1 |a Anagoga 
650 0 7 |a dějiny etiky  |7 ph203876  |2 czenas 
650 0 9 |a history of ethics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a Anagoga 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20101103  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20110211  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20110211  |l MUB01  |h 1350 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0142 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2015 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2034 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1141 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1907 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20141124  |l MUB01  |h 0850 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0609 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0131 
CAT |c 20190910  |l MUB01  |h 1251 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1201 
M54 |a 17 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-23433  |5 2571012063  |4 *--dar (Center za slovenščino kot drugi/tuji jezik, Ljubljana, Slovinsko)  |8 20101103  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-23433  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD