Hromadné zpracování dat a informační systémy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Odehnal, Radko (Dissertant)
Other Authors: Havlát, Tomáš, 1946-1995 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1974
Subjects:
Cover Image
LEADER 01737ntm a22004217a 4500
001 MUB01000657387
003 CZ BrMU
005 20101025142533.0
008 101025s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
040 |a BOD004  |b cze 
080 |a 007+004  |2 MRF 
100 1 |a Odehnal, Radko  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Hromadné zpracování dat a informační systémy  |h [rukopis] /  |c Radko Odehnal 
260 |c 1974 
300 |a 50 l. 
500 |a Vedoucí práce: Tomáš Havlát 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Universita J.E. Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1974 
650 0 7 |a informační systémy  |7 ph114774  |2 czenas 
650 0 9 |a information systems  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Havlát, Tomáš,  |d 1946-1995  |7 mzk2002140141  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20101025  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20101025  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0142 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130314  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20190910  |l MUB01  |h 1248 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1200 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-1891  |5 3145144236  |8 20101025  |a 1986  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180410 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-1891  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK