PopCo /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Thomas, Scarlett, 1972- (Author)
Other Authors: Kačer, Tomáš, 1979- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Host, 2010
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01788nam a22004817a 4500
001 MUB01000653762
003 CZ BrMU
005 20111125081241.0
008 100915s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
015 |a cnb002119722 
020 |a 978-80-7294-352-4 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 821.111-3  |x Anglická próza, anglicky psaná  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.111-31  |2 MRF 
100 1 |a Thomas, Scarlett,  |d 1972-  |7 xx0083091  |4 aut 
245 1 0 |a PopCo /  |c Scarlet Thomasová ; [z anglického originálu ... přeložil Tomáš Kačer] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Host,  |c 2010 
300 |a 557 s. 
655 7 |a anglické romány  |7 fd131814  |2 czenas 
700 1 |a Kačer, Tomáš,  |d 1979-  |7 xx0083021  |4 trl 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20100915  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20100916  |l MUB01  |h 1326 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20100924  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1755 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20111125  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0141 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1502 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2013 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2033 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20140603  |l MUB01  |h 2357 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0559 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0125 
CAT |c 20190910  |l MUB01  |h 1240 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2345 
M54 |a 820b 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820b-THOM7-1  |5 2571009590  |4 *  |8 20100915  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820b-THOM7-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 8  |j VYBER