Psychofarmaka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vinař, Oldřich, 1925-2018 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Spofa, 1969
Series:Terapeutické informace ; sv. 11
Subjects:
Cover Image
LEADER 02598cam a22006137a 4500
001 MUB01000652345
003 CZ BrMU
005 20200724011059.0
008 100830s1969 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
015 |z cnb001033131  |z cnb001236335 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 615  |x Farmacie. Farmakologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 615.214  |2 MRF 
080 |a 615.214.2  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Vinař, Oldřich,  |d 1925-2018  |7 jk01142410  |4 aut 
245 1 0 |a Psychofarmaka /  |c Oldřich Vinař 
260 |a Praha :  |b Spofa,  |c 1969 
300 |a 194 s. :  |b il. 
490 1 |a Terapeutické informace ;  |v sv. 11 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a antidepresiva  |7 ph137961  |2 czenas 
650 0 7 |a halucinogeny  |7 ph114651  |2 czenas 
650 0 7 |a neuroleptika  |7 ph184806  |2 czenas 
650 0 7 |a psychofarmaka  |7 ph124796  |2 czenas 
650 0 9 |a antidepressants  |2 eczenas 
650 0 9 |a hallucinogens  |2 eczenas 
650 0 9 |a neuroleptics  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychotropic drugs  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
830 0 |a Terapeutické informace ;  |v sv. 11 
CAT |a SILLEROVA  |b 02  |c 20100830  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a STODOLA  |b 02  |c 20101101  |l MUB01  |h 1551 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110107  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0141 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2012 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0123 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20170608  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180214  |l MUB01  |h 2351 
CAT |c 20190910  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200724  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20200727  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1938 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1159 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18339  |9 SKLAD-652345-02  |5 3284004046  |4 DISP.: LF  |8 20110107  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20110107  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-33931  |9 PSY-652345-01  |6 69/1528  |5 3147R33753  |4 DPČ: 69/1166  |8 20100830  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SOU  |b soudní lékařství  |3 2P-L-1504  |6 70/2381  |5 3147R50098  |4 DPČ: , DISP.: SOU  |8 20170608  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c soudní lékařství  |d 2P-L-1504  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j SOU