Oceňování nehmotných aktiv /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svačina, Pavel, 1979- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Ekopress, 2010
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02822nam a22006257a 4500
001 MUB01000651078
003 CZ BrMU
005 20161107090833.0
008 100817s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
015 |a cnb002110453 
020 |a 978-80-86929-62-0 
040 |a BOD022  |b cze 
072 7 |a 657  |x Účetnictví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 657.92  |2 MRF 
080 |a 657.421.3  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a 657  |2 MRF 
100 1 |a Svačina, Pavel,  |d 1979-  |7 mzk2006368362  |4 aut 
245 1 0 |a Oceňování nehmotných aktiv /  |c Pavel Svačina 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ekopress,  |c 2010 
300 |a 214 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a oceňování majetku  |7 ph137373  |x teorie  |2 czenas 
650 0 7 |a oceňování majetku  |7 ph137373  |x metody  |2 czenas 
650 0 7 |a nehmotný majetek  |7 ph123193  |2 czenas 
650 0 7 |a průmyslová práva  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a valuation  |2 eczenas 
650 0 9 |a intangible property  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20100817  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a CHALUPA  |b 02  |c 20100817  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20110919  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0141 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2011 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1122 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1906 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0555 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0122 
CAT |a SLOUPENSKA  |b 02  |c 20160824  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20161107  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20190910  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2345 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 K-PHO  |b katedra podnikového hospodářství  |3 70376  |5 4200470376  |8 20140213  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20140213 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-801  |5 4200461176  |8 20100817  |f 70  |f Prezenční  |g 337/10  |r 20100817 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-801  |5 4200461177  |8 20100817  |f 74  |f Měsíční  |g 337/10  |r 20100817 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-801  |5 4200461178  |8 20100817  |f 74  |f Měsíční  |g 337/10  |r 20100817 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 O.Dv-578  |5 3129150354  |4 Fa č. 313/11, 49  |8 20110919  |f 74  |f Měsíční  |r 20110919 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c katedra podnikového hospodářství  |d 70376  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 1  |h N  |i 38  |j K-PHO 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d O.Dv-578  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j VV-1