Krása, krajina, příroda I. : kapitoly o roli estetických hodnot ve vztahu k přírodě, krajině a životnímu prostředí /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Stibral, Karel, 1971- (Editor), Dadejík, Ondřej, 1973- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Dokořán, 2009
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02736cam a2200733 a 4500
001 MUB01000649910
003 CZ BrMU
005 20100803135819.0
007 ta
008 091223s2009 xr ae f 000 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-27 
015 |a cnb002026953 
020 |a 978-80-7363-286-1  |q (brož.) 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20092026953 
035 |a (OCoLC)505915473 
040 |a OLA001  |b cze  |d BOD031 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 11  |x Metafyzika  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 502.1  |2 MRF 
080 |a 113/119  |2 MRF 
080 |a 502.5  |2 MRF 
080 |a 502.2  |2 MRF 
080 |a 111.852:502.5  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a 11  |2 MRF 
245 0 0 |a Krása, krajina, příroda I. :  |b kapitoly o roli estetických hodnot ve vztahu k přírodě, krajině a životnímu prostředí /  |c K. Stibral, O. Dadejík (eds.) 
246 3 0 |a Role estetických hodnot ve vztahu k přírodě, krajině a životnímu prostředí 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Dokořán,  |c 2009 
300 |a 280 s. :  |b il., plány ;  |c 15 x 21 cm 
500 |a 200 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy 
546 |a Anglická resumé 
650 0 7 |a člověk a příroda  |7 ph116877  |2 czenas 
650 0 7 |a estetika přírody  |7 ph558885  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofie přírody  |7 ph131774  |2 czenas 
650 0 7 |a krajina  |7 ph115006  |2 czenas 
650 0 7 |a příroda  |7 ph115994  |2 czenas 
650 0 9 |a aesthetics of nature  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape  |2 eczenas 
650 0 9 |a man and nature  |2 eczenas 
650 0 9 |a nature  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophy of nature  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Stibral, Karel,  |d 1971-  |7 jo2002106684  |4 edt 
700 1 |a Dadejík, Ondřej,  |d 1973-  |7 ola2009548192  |4 edt 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20100803  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111019  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0140 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2011 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0553 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0120 
CAT |c 20181017  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20190527  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1937 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1159 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 L2-1181  |5 4240755921  |8 20100803  |f 70  |f Prezenční  |q 20170823  |r 20100803  |s nahrada 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d L2-1181  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j VVFSS