Praktické rady pro onkologické pacienty, aneb, Jak překonat nesnáze při léčbě rakoviny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Karešová, Jana (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 2010
Subjects:
LEADER 02647cam a2200649 a 4500
001 MUB01000627725
003 CZ BrMU
005 20131210105715.0
007 ta
008 100415s2010 xr a e 001 0 cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
015 |a cnb002104544 
020 |a 978-80-7345-217-9 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20102104544 
040 |a KLG001  |b cze  |d BOA001  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04  |2 MRF 
080 |a 616-006.04-052  |2 MRF 
080 |a 616-006.04:159.9  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Karešová, Jana  |7 xx0115985  |4 aut 
245 1 0 |a Praktické rady pro onkologické pacienty, aneb, Jak překonat nesnáze při léčbě rakoviny /  |c Jana Karešová a kolektiv 
246 3 0 |a Jak překonat nesnáze při léčbě rakoviny 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 2010 
300 |a 143 s. :  |b il.  |c 20 cm 
500 |a Obálkový podnázev: Jak správně nakopnout raka 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 2 |a Medical Oncology 
650 0 2 |a psychooncology  |2 eczenas 
650 0 7 |a lékařská onkologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a maligní nádorová onemocnění  |7 ph170635  |2 czenas 
650 0 7 |a onkologičtí pacienti  |7 ph123743  |2 czenas 
650 0 7 |a psychoonkologie  |7 ph257181  |2 czenas 
650 0 7 |a terapie  |7 ph116435  |2 czenas 
650 0 9 |a cancer  |2 eczenas 
650 0 9 |a oncologic patients  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychooncology  |2 eczenas 
650 0 9 |a therapy  |2 eczenas 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20100531  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20100625  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20131126  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20131210  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1905 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0546 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1936 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-KARE  |9 VV-627725-01  |6 3147042779  |5 3147042779  |8 20100601  |f 70  |f Prezenční  |g 2010-736  |r 20100625  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-KARE  |9 VV-627725-02  |6 3147042780  |5 3147042780  |8 20100601  |f 74  |f Měsíční  |g 2010-736  |r 20100625  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.4-KARE  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 15  |j VV  |k 0