Na dně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gor‘kij, Maksim, 1868-1936 (Author)
Other Authors: Suchařípa, Leoš, 1932-2005 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Artur, 2010
Edition:V tomto překladu vyd. 1.
Series:Edice D ; sv. 68
Subjects:
LEADER 01871nam a22005057a 4500
001 MUB01000627352
003 CZ BrMU
005 20100623100010.0
008 100528s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
015 |a cnb002109179 
020 |a 978-80-87128-38-1 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |h rus 
072 7 |a 821.161.1  |x Ruská literatura  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.161.1-2  |2 MRF 
100 1 |a Gor‘kij, Maksim,  |d 1868-1936  |7 jn19990002786  |4 aut 
245 1 0 |a Na dně /  |c Maxim Gorkij ; [z ruského originálu ... přeložil Leoš Suchařípa] 
250 |a V tomto překladu vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Artur,  |c 2010 
300 |a 107 s. 
490 1 |a Edice D ;  |v sv. 68 
655 7 |a ruská dramata  |7 fd133314  |2 czenas 
700 1 |a Suchařípa, Leoš,  |d 1932-2005  |7 jk01121706  |4 trl 
830 0 |a Edice D ;  |v sv. 68 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20100528  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20100602  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20100623  |l MUB01  |h 1000 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1459 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2007 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2032 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1049 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0545 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150727  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0105 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20181217  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2344 
M54 |a 882 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 882-GORK1-100  |5 2571005513  |4 *  |8 20100528  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 882-GORK1-100  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 49  |j VYBER