Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Academia, 2008
Vydání:Vyd. 3. [i.e. 4.], opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd. [i.e. 2. vyd.]
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé dotisk 2008
3145354244
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 579.4-ŠILH 3147042837
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 579.4-ŠILH 3147042838
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 579.4-ŠILH 3147042839