Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
In the beginning was the meal...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
In the beginning was the meal : social experimentation & early Christian identity /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Taussig, Hal, 1947-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Minneapolis :
Fortress press,
c2009
Témata:
jídla
>
náboženské aspekty
jídla
>
sociální aspekty
prvotní církev
rané křesťanství
sváteční jídla
early Christianity
holiday dishes
meals
primitive church
studie
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
x, 262 s.
ISBN:
978-0-8006-6343-8
Podobné jednotky
T&T Clark handbook to early Christian meals in the Greco-Roman world /
Vydáno: (2019)
Zelenina a ovocie v našej kuchyni : 463 osvedčených predpisov /
Vydáno: (1960)
Receptury studených pokrmů /
Autor: Runštuk, Jaroslav
Vydáno: (2001)
Receptury studených pokrmů /
Autor: Runštuk, Jaroslav, a další
Vydáno: (2008)
Ovoce a zelenina : [bible šéfkuchaře /
Autor: Boikat, Heidrun
Vydáno: (2008)
×
Načítá se...