Současný plakát /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlček, Tomáš, 1941- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha] : Odeon, 1976
Edition:1. vyd.
Series:Soudobé české umění
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 01483nam a22003977a 4500
001 MUB01000623844
003 CZ BrMU
005 20100426103905.0
008 100426s1976 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
015 |a cnb000163396 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 76  |x Grafické umění. Grafika  |2 Konspekt  |9 21 
100 1 |a Vlček, Tomáš,  |d 1941-  |7 jk01150130  |4 aut 
245 1 0 |a Současný plakát /  |c Tomáš Vlček 
250 |a 1. vyd. 
260 |a [Praha] :  |b Odeon,  |c 1976 
300 |a 71 s. :  |b čb. i barev. il. 
490 1 |a Soudobé české umění 
830 0 |a Soudobé české umění 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a BLAZKOVA  |b 02  |c 20100426  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1234 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1751 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1459 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2343 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2111 
M54 |a 76 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 Y-IV-62  |6 77-1381  |5 257R146503  |8 20100426  |f 78  |f Mimo UK  |r 20100426  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d Y-IV-62  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM