Změny v cenách velkoobchodních a jejich měření : (studie národohospodářská a statistická) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šauer, Leopold, 1901-1983 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1934
Series:Knihovna Statistického obzoru ; sv. 32
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02180nam a22005417a 4500
001 MUB01000623571
003 CZ BrMU
005 20100422113602.0
008 100421s1934 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
015 |a cnb001109485  |z cnb000946309 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 338.3/.4  |x Hospodářská a výrobní odvětví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 338.542  |2 MRF 
080 |a 338.5  |2 MRF 
080 |a 338.3/.4  |2 MRF 
100 1 |a Šauer, Leopold,  |d 1901-1983  |7 jk01122555  |4 aut 
245 1 0 |a Změny v cenách velkoobchodních a jejich měření :  |b (studie národohospodářská a statistická) /  |c Leopold Šauer 
246 1 1 |a Variation des prix de gros et leour mesure :  |b une étude de statistique économiqe 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1934 
300 |a 188 s. 
490 1 |a Knihovna Statistického obzoru ;  |v sv. 32 
650 0 7 |a cenová politika  |7 ph316284  |2 czenas 
650 0 7 |a ceny  |7 ph114227  |2 czenas 
650 0 9 |a price policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a prices  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
830 0 |a Knihovna Statistického obzoru ;  |v sv. 32 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20100421  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20100422  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1904 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2343 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1156 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S3-SF  |b Sklad 3, starý fond  |3 36-C-26  |5 3129S24123  |4 61  |8 20100421  |f 14  |f Prez. (sklad 3)  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 3, starý fond  |d 36-C-26  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S3-SF