Numerické metody řešení diferenciálních rovnic IV. řádu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mišovič, Milan, 1942- (Dissertant)
Other Authors: Mikulík, Miloslav, 1927- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1967.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01800ntm a22004337a 4500
001 MUB01000618681
003 CZ BrMU
005 20100309100859.0
008 100309s1967 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 517  |x Matematická analýza  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 517.9  |2 MRF 
080 |a 517  |2 MRF 
100 1 |a Mišovič, Milan,  |d 1942-  |7 xx0066409  |4 dis 
245 1 0 |a Numerické metody řešení diferenciálních rovnic IV. řádu  |h [rukopis] /  |c Milan Mišovič. 
260 |c 1967. 
300 |a 53 l. 
500 |a Vedoucí práce: Miloslav Mikulík. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Universita J.E. Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1967. 
650 0 7 |a diferenciální rovnice  |7 ph119444  |2 czenas 
650 0 9 |a differential equations  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Mikulík, Miloslav,  |d 1927-  |7 jk01081645  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20100309  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0136 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2003 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20150720  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20150727  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0055 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 1004 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-1131  |5 3145133981  |8 20100309  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180409 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-1131  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK